luni, 16 iulie 2018

Prajitura cu visine, ciocolata si nuci

La inceput de saptamana va aduc o prajitura aromata si potrivita pentru cafeaua de dimineata. Se pregateste foarte repede si dispare de pe farfurie la fel de repede.




Ingrediente:

275 g zahar
185 g unt
185 g faina
185 g nuca macinata
225 g ciocolata amaruie tocata grosier
6 oua
1 plic praf de copt
1 lingurita cu varf scortisoara

visine fara samburi

Mod de preparare:

Mixam untul moale cu zaharul pana cand se topeste si devine spumos. Adaugam ouale pe rand si mixam dupa fiecare.
Amestecam faina cu nuca si praful de copt. Adaugam amestecul in compozitie si amestecam usor pana cand se incorporeaza.
La final adaugam ciocolata tocata si amestecam.
Turnam compozitia in tava dreptunghiulara (25*35 cm) tapetata cu hartie de copt si nivelam. Asezam visinele peste aluat.
Preancalzim cuptorul la 180 de grade apoi dam tava la cuptor pentru ~40 de minute, sau pana cand trece testul scobitorii.
Lasam sa se raceasca prajitura apoi o pudram cu zahar si o putem portiona.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu