duminică, 29 martie 2015

Guguluf cu nuca si mascarpone


 Ingrediente:

3 oua
1 pahar zahar
1 lingura extract de vanilie
1/2 pahar ulei
1 pahar nuca macinata
2 linguri cacao
1 pahar faina
1 praf de copt
250 g mascarpone

*ca masura am folosit un pahar de 250 ml.

Mod de preparare:

Mixam ouale cu zaharul si vanilia pana cand se albesc si isi dubleaza volumul. Adaugam apoi uleiul in fir subtire si mixam continuu.
Amestecam faina cu praful de copt si nuca si o incorporam usor in compozitie. La final adaugam branza mascarpone si omogenizam.
Turnam compozitia in tava de guguluf, sau intr-o tava de chec si dam la cuptor, la foc potrivit pentru ~ 50 de minute, sau pana trece testul scobitorii.
Scoatem pe un gratar de bucatarie si lasam sa se raceasca complet apoi pudram cu zahar.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu