vineri, 16 noiembrie 2012

Salata din piept de curcan


Ingrediente:

500 g piept de curcan
3 borcane ciuperci
gogosar murat (dupa gust)
4 linguri sos de soia
curry
sare, piper
4-5 linguri maioneza
4 linguri smantana

Mod de preparare:

Pieptul de curcan il taiem fasii si il amestecam cu sosul de soaia si curry. Acoperim vasul si il lasam la frigider pentru cateva ore, sau de preferat peste noapte.
A doua zi prajim pieptul de curcan pe grill sau in tigaia unsa cu putin ulei. Il scoatem pe un prosop absorbant iar dupa ce s-a racit il taiem cubulete mici.
Ciupercile le scurgem si le taiem marunt. La fel procedam si cu gososarul murat.
Maioneza (preparata dupa reteta preferata a fiecaruia) o amestecam cu smantana apoi o adaugam peste celelalte ingrediente. Amestecam pana se omogenizeaza apoi gustam si potrivim de sare si piper.
Dam la frigider pana in momentul servirii.

 Inspiratia Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comentarii: