Ingrediente:
Compozitia 1:
3 oua
250 g zahar
125 ml ulei
125 ml lapte
1 praf de copt
320 g faina
1 praf de sare
Compozitia 2:
200 g branza de vaci
2 linguri zahar
1 ou
coaja rasa de lamaie
vanilie
stafide
Mod de preparare:
Incepem cu pregatirea primei compozitii. Mixam bine ouale cu un praf de sare si zaharul pana isi dubleaza volumul si se albesc. Adaugam apoi uleiul in fir subtire iar apoi laptele.
Amestecam faina cu praful de copt si le adaugam in compozitie amestecand pana se incorporeaza.
Pregatim apoi compozitia a doua. Mixam bine branza cu zaharul si oul. Adaugam coaja de lamaie si vanilia iar la final stafidele.
Amestecam bine cele doua compozitii iar amestecul obtinut il turnam in tava (25x35 cm) tapetata cu hartie de copt.
Coacem la foc potrivit ~30 de minte sau pana trece testul scobitorii. Prajitura va avea interiorul usor umed.
Se lasa sa se raceasca iar apoi se portioneaza. Eu am pudrat-o usor cu zahar.

Ce bine arata, pufoasa si bine crescuta cum imi place mie! Prajiturile cu branza sunt mereu in topul preferintelor mele. Pupici!
RăspundețiȘtergereMa bucur ca iti place. Pupici si o zi cu soare!
ȘtergereYuumy!!! Ce pofosenie delicioasa!!!
RăspundețiȘtergeredelicioasa. am facut acum 2 saptamani si azi repetam reteta.
RăspundețiȘtergereIrina ma bucur mult ca v-a placut.
ȘtergereTe mai astept cu drag. Duminica placuta!
Am preluat reteta. Prajitura arata bine si am un pachet de branza in frigider. Multumesc
RăspundețiȘtergereO incerc si eu acum.
RăspundețiȘtergere