duminică, 19 februarie 2012

Rulada de albusuri cu ciocolata

Iata la ce am folosit crema de ciocolata care a ramas nemancata :D.


Ingrediente:

Blat:
6 albusuri
6 linguri zahar
5 linguri faina
2 linguri gris
1 zahar vanilat

Crema:
crema de ciocolata 


Mod de preparare:

Pentru blat batem albusurile cu un praf de sare. Adaugam treptat zaharul si vanilia si mixam pana spuma devine lucioasa.
Amestecam faina cu grisul si o incorporam usor in spuma.
Turnam compozitia in tava (25x35 cm) tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptor la foc potrivit, pana incepe sa se rumeneasca usor.
Scoatem din tava si rulam cu ajutorul unui prosop de bucatarie sau a unei bucati de hartie de copt.
Lasam sa se raceacsa iar apoi desfacem si ungem blatul cu crema de ciocolata. Rulam si dam la frigider pana se intareste putin crema.
Inainte de servire pudram cu cacao sau zahar pudra.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 comentarii:

  1. Cu multa cioco, tare imi place!!!Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie imi place !!!!!primesc o felie? :)
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. Medi ma bucur ca iti place.
      O saptamana frumoasa!

      Ștergere
  4. ce bine arata,si eu vreau,,,,,,,,,,,,pup

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma innebuniti cu atata ciocolata si mai imi dati si de lucru:) Ma duc sa-mi fac! Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar nu aveai de gand sa stai astazi :)). Pupici!

      Ștergere
  6. Da la fix a picat ..am o tona de albusuri in frigider!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Mona si mie imi tot raman si le congelez. Spor la treaba!

    RăspundețiȘtergere