duminică, 15 ianuarie 2012

Carnaciori in aluat

Astazi va propun o reteta rapida si gustoasa. Este foarte simplu de facut si va scoate din impas atunci cand vi se anunta musafiri.


 Ingrediente:

400 g aluat foietaj
300 g carnaciori de bere
1 ou
susan


Mod de preparare:

Aluatul se lasa sa se dezghete la temperatura camerei.
Incingem bine cuptorul.
Se pudreaza planul de lucru cu putina faina si se intinde foaia de aluat. Se taie patratele, cu un cutit bine ascutit. In mijlocul fiecarui patratel pozitionam cate un carnacior si invelim (ca la cornulete).
Asezam "cornuletele" in tava tapetata cu hartie de copt si ungem cu ou batut.
Presaram putin susan sau mac si dam la cuptor, la foc mare 10 minute. Reducem apoi focul si lasam pana se rumenesc frumos deasupra.
Se pot servi calde sau reci, langa un pahar de bere.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comentarii:

  1. Chiar ca e simplu si rapid!... Iar de aratat ... ce sa mai vorbin... bun de pus la musafiri pe masa!....

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa e Felis, sunt de efect. Pupici si o saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si pe mine de multe ori m-au scos din impas.Sunt foarte buni si frumosi.Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Maria Elena ma bucur ca iti plac. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mire si mie imi place tot ce este cu foietaj. Pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc Gaby. Cat traim tot invatam ;). Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  7. Asa este Raluca. O seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere