sâmbătă, 3 decembrie 2011

Salata norvegiana cu peste marinat

 Ingrediente:

4 cartofi
2 morcovi
200 g peste marinat
1 cutie boabe de porumb dulce
1 ardei gras rosu
1 ardei gras galben
200 g masline fara samburi
2 cepe rosii
200 g maioneza
100 g smantana
zeama de la o jumatate de lamaie
sare, piper


Mod de preparare:

Spalam bine cartofii si ii punem la fiert in coaja. Morcovii ii curatam de coaja si ii taiem pe jumatate apoi ii punem la fiert.
Dupa ce s-au fiert lasam sa se raceasca iar apoi le taiem cubulete nu prea mici.
Maslinele le feliem iar porumbul il scurgem bine. Ardeiul il taiem cubulete.
Curatam pestele de oase si il taiem marunt.
Amestecam toate ingredientele intr-un bol incapator.
In alt vas amestecam maioneza cu smantana si zeama de lamaie apoi o adaugam peste restul de ingrediente. Potrivim de sare si piper si amestecam usor.
Punem salata in boluri si servim.

Sursa


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comentarii:

  1. Imi place. Pup si o duminica placuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Ancuta, te astept cu drag la provocarea lunii decembrie "Dulce Romanie". Intra sa vezi cu ce ingrediente te provoc

    http://brindusascheaua.blogspot.com/2011/12/provocarea-lunii-decembrie-2011-dulce.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu siguranta voi participa. Imi plac ingredientele alese. Pup!

    RăspundețiȘtergere