luni, 17 octombrie 2011

Spaghete carbonara


Ingrediente:

300 g spaghete
200 g bacon
200 g smantana
2 galbenusuri
1/2 pahar vin alb
50 g cascaval
sare, piper
nucsoara


Mod de preparare:

Fierbem pastele al dente, in apa cu sare iar apoi le scurgem.
Intre timp pregatim sosul. Taiem baconul feliute subtiri si il prajim intr-o lingura de ulei de masline.
Separat amestecam smantana cu galbenusurile, vinul si condimentele. Adaugam cascaval ras (ar fi trebuit parmezan :D).
Turnam sosul peste baconul din tigaie si lasam sa fiarba cateva minute, pana incepe sa prinda consistenta.
Adaugam pastele scurse peste sos si amestecam pana se omogenizeaza.
Se servesc calde, cu multa pofta :)).

Sursa
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comentarii:

  1. Cate portii ai pus deoparte pentru mine? :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu pitici sau fara?:D
    Iti fac cate vrei, ca doar sti cat de repede se prepara :))
    O seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. arata forte bine si banuiesc ca sunt si foarte gustoase !

    RăspundețiȘtergere
  4. ce smantana ai folosit de gatit sau smantana normala?

    RăspundețiȘtergere
  5. Am folosit smantana normala. O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere