luni, 3 octombrie 2011

Gogosari in bulion

Am vazut aceasta reteta la Dia pe Bucataras si mi-am propus sa o incerc. Cred ca am gresit facand doar o portie :).


Ingrediente:

5 kg gogosari
800 g pasta de rosii
500 g zahar
500 ml otet
500 ml ulei
5 linguri sare
boabe de piper
foi de dafin
boabe de mustar


Mod de preparare:

Spalam gososarii si ii taiem sferturi.
Restul ingredientelor le amestecam iar apoi le punem pe foc pana incep sa fiarba. Adaugam gogosarii si lasam sa dea un clocot.
Scoatem gogosarii cu o paleta si ii asezam in borcane spalate si sterilizate. Umplem fiecare borcan cu sosul cald. Capsam borcanele si acoperim pana a doua zi.

Merita incercati. Sosul este foarte bun. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comentarii:

  1. Multumesc Liana. O seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesant! N-am mai vazut! Pup harnicuta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Aproape la fel ii fac si eu si sunt deliciosi.Sunt asa de frumosi si colorati.Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc mult Corina. Sunt tare buni. O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  5. O saptamana frumoasa si voua Mona. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  6. DiaMar multumesc. Eu i-am facut pentru prima data si mi-au placut mult. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  7. I got many things from this blog because everything is very well in this blog. you should continue do this type of blog.

    RăspundețiȘtergere