vineri, 23 septembrie 2011

Pulpe de pui cu mustar si cartofi Hasselback

Nu mai stiti ce sa gatiti? Va dau o idee de pranz rapid si delicios "de te lingi pe degete".


Ingrediente:

2 pulpe de pui intregi
3 linguri mustar
3 linguri ulei de masline
5-6 catei de usturoi
cimbru
sare, piper


Pentru cartofii Hasselback:
4 cartofi
60 g unt
3 catei usturoi
sare, piper
cimbru

Mod de preparare:

Spalam pulpele si le taiem pe jumatate apoi le condimentam cu sare si piper.
Amestecam mustarul cu uleiul de masline, sare, piper, cimbru si usturoiul pisat.
Ungem bine pulpele pe toate partile cu amestecul de mustar iar apoi le asezam in tava unsa cu ulei.
Curatam cartofii si ii taiem, lasand baza netaiata. Condimentam cu sare si piper. Amestecam apoi untul moale cu usturoiul pisat, cimbru si sare. Umplem apoi fiecare crestatura cu unt aromat.
Pueti folosi ce condimente doriti pentru aromatizarea unului. O alta varianta a cartofilor Hasselback puteti gasi aici.
Punem cartofii in tava alaturi de pulpe si dam la cuptor la foc potrivit, pana se rumeneste putin carnea. Intoarcem pulpele si mai lasam la cuptor pana se rumenesc.
Servim pulpele alaturi de cartifi si salata.
Sursa Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comentarii:

  1. Eu am venit sa iau cina la tine.Pup!Week-end minunat sa ai.

    RăspundețiȘtergere
  2. DiaMar multumesc mult. Weekend placut si tie!

    RăspundețiȘtergere
  3. o friptura buna si cartofi aratosi !placut weekend cu asa mancare !

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc mult Pansy.
    Pupici si weekend frumos!

    RăspundețiȘtergere
  5. Am facut de cateva ori,sunt nemaipomeniti!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ti-au placut. Te mai astept!
      Duminica placuta!

      Ștergere