sâmbătă, 11 iunie 2011

Snitele de curcan umplute


Ingrediente:

8 felii piept de curcan
2 oua
3-4 linguri faina
3 linguri lapte
pesmet
cimbru
sare, piper
~150 g cascaval



Mod de preparare:

Batem feliile de carne cu ciocanul de snitele apoi condimentam cu sare si piper. Taiem bucatetele de cascaval (2-3 pentru fiecare felie de carne).
Asezam cascavalul pe fiecare bucata de carne iar apoi impaturim. Eu nu am prins cu scobitori, dar daca credeti ca este necesar puteti sa le prindeti.
Intr-un castron batem bine ouale cu sare si adaugam apoi faina si laptele. Amestecam pana se omogenzeaza si devine un aluat putin mai gros decat cel de clatite. Adaugam piper si cimbru uscat.
In alt castron amestecam pesmetul cu 2-3 linguri de cascaval ras.
Dam snitelele prin amestecul de ou iar apoi prin pesmet.
Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Pe fiecare snitel punem o bucatica de unt.
Dam la cuptor, la foc potrivit 15 minute iar apoi le intoarcem cu grija si mai lasam inca 15 minute la cuptor.
Servim calde alaturi de garnitura preferata.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comentarii: