miercuri, 29 iunie 2011

Pulpe de pui umplute cu ciuperci


Ingrediente:

2 pulpe de pui intregi
300- 400 g ciuperci proaspete
1 ceapa verde
4 cartifi
1/2 cutie rosii decojite
ulei de masline
sare, piper
cimbru
patrunjel


Mod de preparare:

Spalam ciupercile bine. Jumatate din catitate le tocam marunt iar restul le taiem pe jumatate (daca sunt foarte mari se pot taia sferturi).
Taiem ceapa marunt si o punem la sotat in 3 linguri ulei de masline si 3 linguri apa. Adaugam apoi ciupercile taiate marunt si lasam sa fiarba pana scade tot lichidul. Potrivim de sare si piper si adaugam cimbrul. Dupa ce a scazut toata zeama stingem focul si adaugam patrunjel verde tocat.
Dam deoparte pana pregatim carnea.
Spalam bine pulpele si desfacem pielea, lasand-o prinsa doar la un capat. Condimentam carnea cu sare si piper.
Punem umplutura de ciuperci, usor, pe fiecare pulpa iar apoi tragem pielea la loc si presaram putina boia.
Intr-o tava unsa cu ulei punem cartofii curatati si taieti felii mai groase si ciupercile taiate pe jumatate. Adaugam rosiile decojite, cimbru, sare si piper.
Amestecam putin iar apoi asezam pulpele deasupra.
Dam la cuptor, la foc potrivit, pana se rumenesc pulpele.
Scoatem din cuptor si servim calde.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comentarii:

  1. O bunatate! Bineinteles ca vreu si eu o portie...Pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Licuta ti-am pastrat o portie :).
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata de nu se poate....iar gustul e demential. Imi place combinatia la nebunie.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am facut si eu astazi,a iesit de nota 20!

    RăspundețiȘtergere
  5. maria ma bucur mult ca ti-a placut.
    Weekend frumos iti doresc si te mai astept!

    RăspundețiȘtergere