miercuri, 1 iunie 2011

Cartofi copti umpluti cu branza

Astazi va prezint si garnitura la puiul cu sos de tarhon, o garnitura simplu de realizat si tare buna.

 
Ingrediente:
10-12 cartofi
200 g crema de branza

50 g cascaval ras + 50 g pentru ras deasupra
sare, piper
marar


Mod de preparare:

Spalam bine cartofii si ii asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Dam cartofii la cuptor, la foc potrivit timp de 1 ora.
Scoatem cartofii din cuptor si taiem coaja pe lungime. Aveti grija cum ii manuiti pentru ca sunt fierbinti.
Scobim cu o lingura o parte din miez si il punem intr-un castron. Pasam miezul de cartof cu o furculita si il amestecam cu crema de branza, cascaval ras, marar, sare si piper.
Cu o lingura umplem cartofii cu amestecul de branza. Peste fiecare cartofi radem cascaval si mai dam la cuptor 10-15 minute, pana se rumeneste usor cascavalul.

Putem servi ca si garnitura sau simpli.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comentarii: