sâmbătă, 16 aprilie 2011

Spaghete cu pesto si mazare


Ingrediente:

200 g spagete
1 fir de praz
1 borcan mic de mazare
2 linguri pesto
1 lingura ulei de masline
sare, piper


Mod de preparare:

Punem spaghetele la fiert in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt fierte le scurgem de apa si le trecem prin jet de apa rece.
Intre timp curatam prazul si il taiem rondele. Trebuie sa ma laud ca am folosit cutitul castigat la concursul organizat de Bucataras.ro :), si de care sunt foarte multumita.

Intr-o tigaie incingem uleiul si adaugam rondelele de praz.
Lasam cateva minute pana se inmoaie apoi adaugam 2 linguri de pesto si un polonic de apa in care au fiert pastele. Lasam sa fiarba pana scade apa.

Adaugam apoi pastele si mazarea scursa de apa si amestecam pana se omogenizeaza.
Potrivim de sare si piper si servim calde.

Sursa Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comentarii:

  1. Minunate pentru o zi de post si nu numai.
    O seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Medi. Mi-a placut tare mult combinatia. :)
    Duminica frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. arata tare bine ! din pacate ai mei nu tin post ,asa ca numai asa o mancare fara ceva branza macar,nu are trecere.dar cu ceva branza,ma gandesc la mozzarella care merge bine cu mazarea si ceva marar le-ar place si alor mei.o duminica placuta sa ai !

    RăspundețiȘtergere
  4. Pansy cred ca ar fi tare bune cu mozzarella.
    Duminica frumoasa!

    RăspundețiȘtergere