marți, 19 aprilie 2011

Ciorba de cartofi cu pui si tarhon



Ingrediente:

600 g carne de pui (spate, pipote)
1 ceapa
2 morcovi
1 pastarnac
1/2 telina medie
2 ardei
7-8 cartofi
1 lingura pasta de ardei
3 linguri bulion
sare, piper
tarhon in otet
patrunjel verde


Mod de preparare:

Spalam carnea si o taiem bucati potrivite. O punem la fiert in apa cu sare. Spumam de cate ori este nevoie.
Adaugam apoi ceapa taiata marunt, ardeii taiati cubulete si legumele taiate marunt (le puteti da si pe razatoarea cu ochiuri mari). Cred ca v-am mai spus ca noua ne plac legumele mai maricele.

Lasam sa fiarba 10-15 minute. Intre timp curatam cartofii si ii taiem cuburi mai mari. Adaugam si cartofii la fiert.
Cand sunt aproape fierti adaugam pasta de ardei si bulionul si lasam pana fierb toate legumele.
La final adaugam tarhonul tocat marunt si potrivim de sare si piper. Lasam sa dea un clocot apoi stingem focul si adaugam patrunjel verde tocat.

Servim calda cu ardei iute.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu