sâmbătă, 30 aprilie 2011

Cartofi condimentati la cuptor


Ingrediente:

500 g cartofi
5 catei de usturoi necuratati
ulei de masline
sare, piper
patrunje, cimbru
1 lingurita mustar
1 lingura otet

Mod de preparare:

Curatam cartofii apoi ii taiem felii mai groase. Condimentam apoi catofii cu sare si piper si ii asezam in tava alaturi de cateii de usturoi necuratati. Stropim cu putin ulei de masline si dam la cuptor timp de 20 de minute la 200 de grade.
Scoatem apoi tava din cuptor si curatam usturoiul. Amestecam usturoiul copt cu cimbru, patrunjel, mustar si otet si le mixam in blender. Punem pasta rezultata peste cartofi si mai dam la cuptor pana se rumenesc.
Se servesc calzi. Noi i-am servit langa file de cod cu sos de patrunjel.



Sursa
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comentarii:

  1. Mmmm... deliciosi trebuie sa fie!!...

    RăspundețiȘtergere
  2. Felis sunt foarte buni si mai sanatosi decat cei prajiti. Pupici si duminica placuta!

    RăspundețiȘtergere