200 g unt
4 catei de usturoi
1 fir de praz (doar frunzele)
1 lingurita rozmarin
sare, piper
Mod de preparare:
Frunzele de praz taiate le punem ntr-un mojar impreuna cu usturoiul si rozmarinul si le pisam pana devin pasta. Pentru ca nu am mojar am apelat la mixerul vertical :). Adaugam apoi sare si piper dupa gust.
Mixam moale il mizam pana devine spuma. Amestecam apoi untul cu pasta si omogenizam.
Si asa simplu a rezultat un unt foarte gustos si aromat. Se poate folosi la fripturi, cartofi sau simplu pe paine.
Sursa. Multumesc Miha

Hola buenos dias ante todo te felicito por tan buen blog,y a la vez queria preguntarte si en vez de hoja de puerro se le puede poner perejil.
RăspundețiȘtergereUn saludo Pilar
Pilar iti multumesc pentru vizita. Sigur ca poti folosi patrunjel sau orice alt condiment iti place.
RăspundețiȘtergere