miercuri, 16 martie 2011

Mancare de ardei copti


Ingrediente:

6 ardei copti
2 ardei
1 ceapa
1 frunza fafin
2 liguri pasta de ardei sau bulion
1 cana apa
cimbru
sare, piper
2 linguri ulei de masline
1 lingura faina (optional)

Mod de preparare:

Ceapa se taie marunt si se pune la calit in putin ulei de masline. Dupa ce s-a inmuiat se adauga adreiul taiat cubulete si mai calim putin.
Adaugam apoi o cana de apa si pasta de ardei sau bulionul. Dupa ce incepe sa fiarba adaugam piper, dafin si cimbru si lasam sa fiarba pana scade sosul si ardeiul este fiert.
Adaugam apoi ardeiul copt si curatat de seminte si mai lasam sa dea cateva clocote.
Daca este prea subtire sosul se poate lega cu o lingura de faina desfacuta in putina apa. Potrivim de sare si stingem focul.
Si gata o mancare rapida, delicoasa si numai buna in post. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comentarii:

  1. Delicioasa mancarica de ardei copti.Imi ploua in gura.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hapleablog te servesc cu o portie virtuala :). Multumesc de vizita.

    RăspundețiȘtergere