luni, 21 februarie 2011

Pui cu lamaie si usturoi

Ingrediente:

1 pulpa de pui intrega
1/2 piept de pui
8 cartofi potriviti
1 lamaie mare
8 catei de usturoi
cimbru
oregano
sare, piper
boia
4-5 linguri ulei de masline
1 cana apa

Mod de preparare:

Curatam carnea si o portionam. condimentam cu sare si piper.
Curatam cartofii si ii taiem felii groase. Condimentam cu sare, piper si boia. Adaugam apoi cimbru si oregano si turnam uleiul. Amestecam bine.
Punem apoi cartofii in tava si apoi asezam carnea printre cartofi.
Taiem usturoiul feliute si lamaia o taiem felii mai groase. Punem apoi usturoiul si lamaie peste carne si cartofi. Adaugam apa si acoperim.
Incingem cuptorul la 200 de grade si dam tava acoperita la cuptor timp de 40 de minute.
Descoperim si mai lasam inca 10-15 minute ca sa se rumeneasca.
Pofta buna!
Sursa Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comentarii:

  1. Buna seara,

    V-am gasit reteta aici http://www.gospodinele.net/mancaruri-carne/pui-cu-lamaie-si-usturoi.html
    Cred ca v-au furat-o cu tot cu poze

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este, sunt pozele mele. Din pacate sunt foarte multi oameni care asta stiu sa faca, sa fure munca altuia. :((
    Iti doresc o seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere