joi, 3 februarie 2011

Piept de pui cu crema de branza si foietaj

Cu  asta cred ca am incheiat ciclul "cu ce mi-am tratat musafirii" :)))

Ingrediente:

6 jumatati de piept de pui
1 cutie crema de branza cu verdeturi
cimbru
cateva masline fara sambrui (optional)
12 felii de bacon
2 pachete aluat foietaj
2 oua
Mod de preparare:

Spalam carnea si o uscam cu un servet.
Crema de branza o amestecam cu cimbrul uscat si cu masline taiate bucatele.
Taiem la fiecare bucata de carne cate un buzunar pe lungime. Condimentam apoi carnea cu sare si piper si umplem buzunarul cu o lingura de crema de branza.
Infasuram apoi carnea in bacon. Eu am folosit 2 felii la fiecare bucata de piept.
Aluatul dezghetat il tintindem pe masa de lucru si il taiem patrate destul de mari (atat cat sa poata fi invelita cate o bucata de carne).
Invelim fiecare piept de pui in aluat si lipim bine marginile.
Punem pachetelele in tava tapetata cu hartie de copt (eu am pus in tava unsa cu ulei)
Ungem deasupra cu ou batut.
Coacem in cuptorul incins, la foc potrivit, pana se rumenesc frumos.
Noi am mancat cu o garnitura de cartofi cu mustar si salata Coleslaw.

Si un prim plan:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comentarii:

  1. Minunat arata...........asi veni la tine la masa daca ai fi mai aproape.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Medi. Bine ai revenit!
    Eu te-as primi cu mare drag la mine.

    RăspundețiȘtergere
  3. aluatul l-ati cumparat sau l-ati facut dumneavoastra?

    RăspundețiȘtergere