marți, 15 februarie 2011

Aripi de curcan cu legume la punga

Ingrediente:

3 bucati aripi de curcan
5 cartofi
2 morcovi
2 cepe rosii
1 pastarnac
1 telina mica
2 mere
4 catei de usturoi
50 g branza telemea
cimbru
1 cana apa
sare, piper
1 punga pentru cuptor

Mod de preparare:

Se spala carnea si se condimenteaza.
Curatam cartofiii si ii scobim. Umplem cartofii cu un amestec din telemea, 1 ceapa rosie si un cartof mic. Facem o pasta din aceste ingrediente (la robot).
Taiem legumele bucatele, iar merele felii pastrand coaja. Ceapa o taiem inele.
Punem carnea in punga magica iar deasupra punem restul ingredientelor.
 Asezam punga in tava, presaram cimbru si putina sare si adaugam cana de apa. Inchidem bine punga cu clema din dotare si apoi o perforam in cateva locuri, pe partea superioara.
Dam la cuptor, la foc potrivit, timp de 1 ora si jumatate. Scoatem din cuptor si rupem punga. Mai lasam inca 10 minute in cuptor, ca sa se rumeneasca frumos.
Servim calda cu muraturi.

Sursa Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comentarii: