marți, 18 ianuarie 2011

Salata de vinete cu maioneza

Toata lumea face aceasta salata, dar vreau sa va prezint si varianta mea :)

Ingrediente:

3 vinete
1 galbenus de ou
ulei
2 lingurite mustar
sare
2 catel de usturoi

Mod de preparare:

Vinetele se coc pe plita si apoi se curata si se toaca marunt. Eu am avut gata tocate in congelator.
Pregatim maioneaza:
Amestecam galbenusul cu mustarul si incepem sa turnam ulei cate putin, amestecand continuu.
Contiunuam aceasta operatiune pana maioneza ajunge la consistenta dorita. Daca mai este nevoie mai putem adauga putin mustar sau zeama de lamaie.

Amestecam vinetele tocate cu maioneza si usturoiul pisat. Potrivim de sare si gata salata.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comentarii:

  1. Gustoasa aceasta salata atat vara cat si iarna.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Medi. Si mie imi place foarte mult. Imi fac provizii din timp, ca sa am toata iarna :)

    RăspundețiȘtergere