marți, 4 ianuarie 2011

Pui cu usturoi


Ingrediente:

1 piept de pui sau pulpe
1 ceapa alba
1 ardei gras rosu
2 rosii sau bulion
5 catei de usturoi
cimbru
marar
sare, piper
patrunjel verde

Mod de preparare:

Se spala carnea si se taie bucati mai mici. Se pune la fiert si se spumeaza de cate ori este nevoie.
Ceapa si ardeiul se taie marunt si se adauga peste carne. Se lasa sa fiarba apoi se adauga rosia taiata.
Cand e fiarta carnea se adauga usturoiul pisat, cimbrul si mararul. Se potriveste de sare si piper.
Daca este prea subtire se poate ingrosa cu o lingura de faina.
Se serveste cu mamaliga. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comentarii:

  1. Ce culori frumoase si ce bun trebuie sa fie mai ales acompaniat de mamaliguta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Maria te pup si iti multumesc ca imi treci atat de des pragul.

    RăspundețiȘtergere