sâmbătă, 1 ianuarie 2011

Lapte condensat


Ingrediente:

150 ml apa
120 g miere
80 g zahar
120 g unt
250 g lapte praf

Mod de preparare:
Intr-un bol inalt mixam apa fierbinte cu mierea, zaharul si untul. Dupa ce s-au omogenizat adaugam laptele praf si continuam sa mixam pana devine crema
Se lasa sa se raceasca. la inceput va fi mai subtire, dar tinut la frigier se ingroasa.
Daca nu se foloseste tot se poate pastra la frigider intr-un borcan cu capac.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comentarii:

  1. Foarte,foarte bun si usor de preparat!L-am pregatit si eu si deja l-am pus pe blog.
    Astazi fac si inghetata cu lapte condensat.
    Multumesc frumos Ancuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Miuta ma bucur ca ti-a placut. Te mai astept!

    RăspundețiȘtergere
  3. as putea sa il folosesc ca umplutura pt cozonac??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu poate fi folosit ca umplutura pentru cozonac pentru ca este lichid (e un lapte putin mai gros si dulce).

      Ștergere