marți, 4 ianuarie 2011

Ficat de pui la cuptor


Ingrediente:


500 g ficat de pui
2 cepe
4 catei de usturoi
1 ardei kapia
1 gogosar
1/2 pahar de bulion
cimbru
sare
piper
ulei de masline

Mod de preparare:

Se spala si se curata ficatul de pielite. Ceapa si usturoiul se taie marunt, ardeiul si gogosarul se taie cubulete.
Intr-un vas termorezistent se pune putin ulei de masline, ceapa si usturoiul iar apoi ficatul.
Deasupra se pune ardeiul si gogosarul. Se codimenteaza cu sare, piper si cimbru.
Se adauga bulionul si se da la cuptor pana se rumeneste putin ficatul.
Se serveste cald, cu garnitura dupa preferinte, si patrunjel verde.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comentarii:

  1. tocmai am servit "reteta" recomand 100%

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc mult. Ma bucur ca ti-a placut.

      O zi frumoasa iti doresc!

      Ștergere
    2. Am facut de rev prajitura cu ciocolata si nuca de cocos la fel ff buna si mai am in plan si alte retete multumim mult si am uitat...La multi ani si un an nou plin de bucurii!!!

      Ștergere
  2. Am facut ficatei au iesit fff buni si i-am servit cu ciuperci marinate si cartofi naturi superrr cu siguranta mai fac..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ti-a placut reteta. Te mai astept cu drag!

      Ștergere