joi, 9 decembrie 2010

Pulpa de curcan marinata, cu sos de rosii

 
Ingrediente:
500-700 g pulpa de curcan dezosata
1 ceapa
3-4 linguri pasta de rosii
3 linguri pasta de ardei
1/2 cana de apa
Pentru marinata:
50 ml ulei de masline
1 lingura mustar
1 frunza de dafin
30 ml otet balsanic
4 catei de usturoi
sare, piper
 
 
Mod de preparare:

Amestecam bine toate ingredientele pentru marinata.

Carnea se spala, se portioneaza si se condimenteaza. Adaugam carnea peste marinata si amestecam bine.

Acoperim si dam la frigider 30 de minute.
Scoatem carnea din frigider si o asezam in tava. Adaugam marinata peste carne iar apoi ceapa taiata marunt.
Amestecam bulionul cu pasta de ardei, cimbrul si apa si le punem peste carne.

Acoperim cu un capac sau cu folie de auminiu si dam la cuptor pentru 1 ora.
Luam capacul si mai lasam 10 minute, sa se rumeneasca.

Noi am servit cu muraturi si galuste de mamaliga cu ciuperci.
Pofta buna!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu