marți, 7 decembrie 2010

Mazare cu pui

 
Ingrediente:
 
2 pulpe de pui (sau piept de pui)
1 borcan de mazare
1 ceapa
1 ardei
1 lingura faina
bulion sau pasta de rosii (dupa gust)
cimbru
marar
sare, piper
 
 
Mod de preparare:
 
Se spala carnea, se taie si se pune la fiert. Se spumeaza daca este nevoie.
Ceapa si ardeiul se taie marunt si se adauga peste carne. Se pune capacul si se lasa sa fiarba. Cand e aproape fiarta carnea se adauga bulionul sau pasta de rosii. Se lasa sa mai dea cateva clocote si se adauga mazarea scursa de apa.

Mazarea fiind deja fiarta se lasa sa dea doar cateva clocote. Se desface faina in putina apa si se adauga in mancare. Se mai fierbe putin, pana se leaga sosul, se adauga cimbru si marar si se potriveste de sare si piper.

 Pofta buna!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu