luni, 6 decembrie 2010

Ciulama de pui

 
 Ingrediente:
 
1 piept de pui
1 ceapa
1 lingura pasta de ardei
4 catei de usturoi
4 linguri smantana
1 lingura faina
sare, piper
cimbru
 
Se spala pieptul de pui, se taie bucatele si se pune la fiert cu apa cat sa-l acopere. Se spumeaza de cate ori este necesar.
Intre timp se taie ceapa marunt si se adauga peste carne. Se adauga si lingura de pasta de ardei. Se lasa pe foc pana fierbe carnea. Se mai adauga apa, daca este nevoie.

Faina se desface in putina apa si se adauga smantana. Se pune peste carne si se amesteca bine. Se adauga si usturoiul pisat si cimbrul. Se lasa sa mai dea cateva clocote, pana se leaga sosul si se potriveste de sare si piper.
Se serveste calda, cu mamaliguta.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comentarii:

  1. e bine sa rumenesti putin faina deoarece este suportata mai usor de ficat si este si mai gustos

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca faina prajita este mai bine suportata de ficat. Eu nu prajesc faina la niciun fel de mancare.

      Ștergere