joi, 2 decembrie 2010

Chicken Nuggets

  O varianta fara prea multa grasime
 Ingrediente:
1 piept de pui
1 cana faina
2 oua
3 cani fulgi de porumb 
sare
piper
condimente pentru pui (optional)
ulei pentru uns tava

Mod de preparare: 
Se curata pieptul de pui si se taie fasii de aproximativ 5 cm. Se condimenteaza cu sare si piper sau condiment pentru pui.

Fulgii de porumb se pun intr-o punga si se zdrobesc cu sucitorul. Se bat ouale bine. Faina se amesteca cu sare si piper (sau orice alte condimente va plac). Fasiile de carne se dau prin faina, ou si apoi fulgi de porumb.
Se aseaza in tava tapetata cu folie de aluminiu si unsa cu putin ulei.

Se dau la cuptor 15 minute, se intorc si se mai lasa inca 15 minute.

Noi am papat cu sos de usturoi si garnitura de cartofi cu cimbru.

Pofta buna!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comentarii:

  1. Buna, ai pus la cuptor pe folie de aluminiu, ca nu te chinui prea tare sa cureti tava sau asa e musai? Eu nu sunt de acord cu folia de aluminiu in cuptor, asa ca as vrea sa stiu daca merge si fara, eventual cu hartie de copt.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poti folosi si hartie de copt. Sper sa-ti placa.

      O zi frumoasa!

      Ștergere